Kustuta oma konto

Kustutamisel algab 30 päeva pikkune periood, mille jooksul saad kustutamise tühistada. Pärast seda anonümiseeritakse Sinu nimi, e-post ja telefoninumber ning sisselogimine lülitatakse välja. Kontokirje ise säilib juhul, kui sellega on seotud tööaruandeid, et tööandjale jääks aruannete ajalugu alles.

Töötaja kontoga (SMS-koodiga sisselogimine) tee kustutamine töötaja rakenduses: ava profiili menüü ja vali „Kustuta konto".